luni, 30 august 2010

Progres in genetica

...oamenii de stiinta au reusit sa-i dubleze durata de viata unui cobai, insa doar pentru citeva minute.

miercuri, 25 august 2010

Prim, de la prima

Sintem prima tara care are prim ministrul cazut in cap ( la propriu). El se lauda cu asta, noi cu el nu.

marți, 24 august 2010

Mai multa ciocolata

Pe televiziuni ne indeamna sa mincam mai multa ciocolata. Nu urmati indemnul, e nesanatoasa, dati-le copiilor vostri, ei sint mai tineri si rezista mai mult. Aaaa, nu uitati sa le dati tartrazina inainte de culcare.

joi, 19 august 2010

Mana Cereasca

E "a" de la ACUM, nu i din a...Dupa ce ni s-a prezentat cazul tragic la tv - aproape 12 ore au vorbit cu inflacarare prezentatoarele - in sfirsit aflam si cine a furnizat costumatia lor si ce iaurturi trebuie sa bem sau detergenti sa folosim...de aceea eu scriu cu i din i. Sac!...pardon, sic!

marți, 17 august 2010

Va rog frumos sa ma scuzati...sau, apel catre Securitate

Ajutati-ne, va rog frumos, sa scapam de idioti. Promit sa nu va mai injur ca inainte de '89. Intre timp am invatat altele noi.

vineri, 13 august 2010

E Beton !

Pretul betonului amprentat a scazut in ultima vreme, brazii insa au crescut de capul lor. Lumea se bucura ca va putea avea curtea plina de beton ieftin, unele firme ofera si modele de amprente cu braduti. Sint unii mai saraci care se uita cu ciuda cum brazii care au crescut de capul lor ii impiedica sa vada stratul de beton amprentat cu model de gazon si din loc in loc cu model de braduti. Unii chiar au inceput sa ude betonul amprentat cu model de braduti in incercarea de a-i face sa creasca repede, sa-i taie, sa-i vinda apoi si cu banii luati sa termine de betonat curtea. Au vazut ca nu cresc, iar in timp ce tundeau gazonul amprentat se gindeau cu ciuda de ce nu au facut rosturi de dilatatie mai dese. La fel de dese ca circumvolutiunile, era mai scump, dar...
PS : Vind masina de tuns iarba beton amprentat

sâmbătă, 7 august 2010

Revolutie prin evolutie

Ce-ar fi daca i-am da la naiba, sau naibii cum spun unii, si ne-am alege noi conducatori (sau noi conducatorii), ...noi...adica eu, tu? Sau macar noi, adica altii?...toti sa fim multumiti cu ce avem si sa zimbim? Ar fi greu?...da...ar trebui sa avem sapte ani de acasa fiecare, iar cu scumpirile din ultima vreme...un an de educatie costa acum cit sapte.

miercuri, 4 august 2010

De ce purtam cravata?....sau rujul de buze si vopseaua de oua...

Pai, de ce? Din acelasi motiv pentru care nu purtam papion, sau pentru care se fardeaza femeile. Pentru aparente am fi in stare de orice, sa vopsim ouale cu ruj de buze de exemplu, lucru intimplat in multe situatii din politica. Poate e un semn de supunere in fata celui care da mai mult. Avem curaj sa nu purtam acest accesoriu rivnit de puscariasii sinucigasi atunci cind mergem intr-un anturaj de la care am putea obtine vreun profit material?...pai nu, ca nu am mai avea banii de cravata. Celui caruia i se filfiie la propriu ii sugerez sa-si infiga adinc un ac special pentru aceasta podoaba masculina. Daca e la figurat nu e rau sa-si cumpere citeva bucati totusi, nu se stie cind va veni timpul sa le ofere celor care, in puscarie fiind, vor dori sa nu mai primeasca vizite.Vom mai vorbi si despre bretelele de centura ale oraselor cind vom avea curajul de a ne descheia la doi nasturi. Rujul de buze ramine...ramine si pe cravata si de discutat.

marți, 3 august 2010

Cyborgu' din noi

Daca ar exista deja inteligenta artificiala si ne-ar vedea pe noi, oamenii, rugindu-ne la dumnezeu,...oare ce ar gindi ?...cred ca si-ar face cruce...