sâmbătă, 24 iulie 2010

De azi e sigur, Vladescu fumeaza !!!

Cei care fabrica tigarete spun ca in urma masurilor impuse in mediul fiscal, evaziunea a scazut...probabil (sau cum se spune la stiri, cred ca sigur) Vladescu fumeaza tigara de la tigara gindindu-se ce-l asteapta...sper ca fumeaza in gasca.

Cred ca de aia...

Buletin de stiri : "...la granita dintre tinutul secuiesc si Romania s-au format cozi de masini pe zeci de kilometri, ca de fiecare data cind "capsunarii" se intorc la rude de sarbatori...autoritatile au deschis o banda de circulatie suplimentara pe sensul de intrare in tara, este Craciunul si vor sa ajunga si ei mai repede acasa...Desi productia de capsune a fost mica iarna asta in Transilvania, romanii tot aplecati de spate au venit " . Preluat de roitars dintr-un citat transmis de mediafaxu' primit pe meilu' unui ziar local de Bucuresti cu sediul la Cotroceni, punct... sau Kiotrocen, depinde de etnie...sau cum s-o scrie.

marți, 20 iulie 2010

Impozitul minim pe venit

Ma gindeam sa vin la Bucuresti. Mi-am facut bagajul, m-am trezit dimineta la 5 si am plecat catre gara. Am ajuns cu 10 minute inainte, am intrat sa beau o cafea in barul garii. Eram singurul client, radioul era dat incet, de parca ar fi deranjat pe cineva. Trenul era la 6 si zece, am prins buletinul de stiri. "De azi s-a introdus impozitul minim pe venit", spunea sec prezentatoarea...Asa s-a intimplat ca nu am venit la Bucuresti, m-am dus inapoi acasa.

duminică, 18 iulie 2010

O idee

FOTOGRAFIILE DE RAZBOI AR TREBUI SA FIE PUBLICATE GRATUIT !
...aveti grija, verbul a trebui este verb intranzitiv...

sâmbătă, 17 iulie 2010

Dilema bolnavicioasa

Atit de frumoasa era reclama.... luminoasa, dinamica, rosu intens (iti lua ochii, nu alta) o gasiti la spitalul CF din Iasi. Cu greu am rezistat tentatiei de a cobori din autobuz si de a ma interna acolo, macar pentru o seara. Parea o lume aparte, linistita si impacata cu viata, fericita ca are un panou electronic deasupra intrarii...La spitalul de urgenta este doar o tabla banala, pe care scrie denumirea institutiei. Nu vreau sa ma fac de ris daca am nevoie urgent de medic, sa merg intr-un spital nedotat cu reclama. De fapt, chiar m-am gindit daca nu e mai bine sa imi sun prietenii sa vina la spitalul CF, in apropiere fiind si un magazin cu de toate, bere si altele... daca aveau si ciolan de porc afumat, nu as fi ezitat sa ii anunt. Mergeam catre o terasa din copou, unde lumea vine din nevoia de a se simti bine, chiar daca nu are reclama cu lumina dinamica...el, restaurantul. Fiti atenti cind sunati la 112, spuneti ce vreti ca sa nu ajungeti pe mina unor medici neluminati macar de niste leduri comandate electronic.